VÄLKOMMEN

NYHETER !

~~Torsdagen den 29 november var det dags för Hellas traditionella julbord på Hellasgården. Vi kunde njuta av gott och smått välsmakande rätter. Skribenten hittade flera godsaker, nämligen goda inlagda sillar, läckra patéer och bland det småvarma blev den långstekta fläsksidan av Rocklundagris, hemrökta rödvinskorven och den rökta rotsellerin med getost absoluta favoriter. Visst vattnas det i munnen igen? Gå in på restaurangens hemsida och kolla öppettiderna (se länken ovan).
Hellas och Sällskapet Gamla Hellener hade också en sedvanlig utdelning av både bidrag till projekt inom klubbarnas ungdomsverksamhet, elitstipendier till framgångsrika idrottare och som kronorna på verket
Årets Hellén som blev den duktige spjutkastaren Carl Widenholm och
 Rune Lidsells ledarstipendium som i år gick till Ulla-Britt och Kenneth Berglund från Hellas orientering för ett mångårigt (för deras del mer än 30 år) framgångsrikt arbete för klubben.
På bilden nedan av stipendiaterna ser vi Carl som trea från vänster samt Ulla-Britt och Kenneth som två och trea från höger.  Klicka på den för att se den större!
Gamla Hellener gratulerar de välförtjänta stipendiaterna och tackar för deras värdefulla insatser för Hellas.
 

 

Skrivet 2018-12-02 12:45 av Kjelle
Skriv ut...

~~Från senaste bortamatchen mot Västerort fick vi med 1 poäng och en besk eftersmak av en domarinsats som inte bara var dålig, den blev så småningom rent urusel. Skribenten har sett handboll sedan början på 1960-talet och det här är bland det värsta jag sett. 
Hellas började bra, ledde med 17-12 i halvtid, hade ett genomgående fint spel. Starkt försvar och öppnande anfallsspel , men tappade sedan tempo i andra halvlek och dessutom förstörde domarinsatsen matchen för båda lagen. Inte njutbart vare sig för spelare eller publik.  Med ordentliga domslut hade vi fått med oss alla poängen.
Några bilder, Klicka på dem för att se dem i större format

 

 

Danne Lindholm visar sin spänst och stänker in ett av sina sex mål. Karl Ringkrans rensar på linjen

 

 

Så här fri kan Felix Sjöstrand vara när vårt spel klaffar. 

 

 

Lucas Algesjö visar hur man nätar.

Skrivet 2018-12-02 12:39 av Kjelle
Skriv ut...

I morgon, söndag 11/11 kl 16.45 (OBS ändrad tid) i Eriksdalshallen är det dags för Handboll igen, Hellas möter HK Extra från Nyköping.

Gå gärna och heja fram våra duktiga handbollsspelare till nya framgångar!
Här finns en länk till spelschemat för säsongen 2018/2019 HEJA HELLAS

Skrivet 2018-11-10 12:09 av Kjelle
Skriv ut...

~~I början av oktober är det dags för handboll att börja sin säsong. Man börjar borta söndag 7/10 kl 16.00 mot HK MIffe i Klämmestorpshallen. Först hemmamatchen blir söndagen därpå, 14/10 kl 19.00 i Eriksdalshallen.
Om ni aldrig hört talas om HK MIffe eller Klämmestorpshallen (ni är nog inte ensamma)kan jag (efter att ha googlat) berätta att klubben, liksom hallen, återfinns i Mantorp på östgötaslätten. Det är drygt 22 mil mellan Stockholm och Mantorp, en rätt skaplig långtripp för division 3, visserligen motorväg, men ändå! Och det är inte den enda långtrippen. Bland lagen i div 3 finns också  HK Extra  (Nyköping), HK Fräs (Norrköping) och Hultic BK (Åby). Övriga lag finns på behagligare avstånd. Kan inte låta bli att undra över att en serie som sorterar under Stockholms Handbollsförbund har så avlägsna lag i spelschemat. Resor av den längden som det blir kan inte vara glädjande för ekonomin i en div 3 klubb.
Gå gärna och heja fram våra duktiga handbollsspelare till nya framgångar!
Här finns en länk till spelschemat för säsongen 2018/2019 HEJA HELLAS

Skrivet 2018-09-10 15:23 av Kjelle
Skriv ut...

~~I helgen. 2018-09-09/10 gick mångkamps-SM för P17 i Uddevalla. Carl af Forselles vann ytterligare en seger på 6.655 poäng, 118 poäng  före tvåan, Benjamin Tinglöf. Det kan också nämnas att Calles friidrottande under större delen av säsongen störts av ett krånglande knä som bl.a. gjort att han varit tvungen att hoppa höjd med fel fot.
Förra helgen var det Finnkamp i Tammerfors. Hellas var representerade med den äran av Carl af Forselles och Elias Sahlin. Elias kom trea i höjd med 195 och Calle vann stavhopp med 480.
Gamla Hellener gratulerar killarna till sin fina framgångar och hyllar även vår duktiga friidrottsklubb med sportchefen Jeanette Sténson i spetsen som lagt en bra grund till deras friidrottande och finslipat formen till de imponerande resultaten.

 

Några länkar till mångkamps-SM. Lördagens tävlingar
och Söndagens tävlingar

Besök gärna Hellas friidrottsklubbs sajt för mer om Hellenernas framgångar på friidrottsarenorna.

Skrivet 2018-09-10 14:41 av Kjelle
Skriv ut...

<< Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa sida >>

Powered by CuteNews