Hellas traditionella julbord @ 02 Dec 2018

~~Torsdagen den 29 november var det dags för Hellas traditionella julbord på Hellasgården. Vi kunde njuta av gott och smått välsmakande rätter. Skribenten hittade flera godsaker, nämligen goda inlagda sillar, läckra patéer och bland det småvarma blev den långstekta fläsksidan av Rocklundagris, hemrökta rödvinskorven och den rökta rotsellerin med getost absoluta favoriter. Visst vattnas det i munnen igen? Gå in på restaurangens hemsida och kolla öppettiderna (se länken ovan).
Hellas och Sällskapet Gamla Hellener hade också en sedvanlig utdelning av både bidrag till projekt inom klubbarnas ungdomsverksamhet, elitstipendier till framgångsrika idrottare och som kronorna på verket
Årets Hellén som blev den duktige spjutkastaren Carl Widenholm och
 Rune Lidsells ledarstipendium som i år gick till Ulla-Britt och Kenneth Berglund från Hellas orientering för ett mångårigt (för deras del mer än 30 år) framgångsrikt arbete för klubben.
På bilden nedan av stipendiaterna ser vi Carl som trea från vänster samt Ulla-Britt och Kenneth som två och trea från höger.  Klicka på den för att se den större!
Gamla Hellener gratulerar de välförtjänta stipendiaterna och tackar för deras värdefulla insatser för Hellas.
 

 


News powered by CuteNews - http://cutephp.com