Hellas däckat av influensan @ 02 Dec 2018

Och i viss mån även av Sannadal.
Hellas ställde med en uppsättning och utan avbytare. Trots detta gjorde man en bra insats. Sannadal tog snabbt en betryggande ledning, men Hellas arbetade sig sakta men säkert upp till bara två måls avstånd men längre kom vi inte. Det är inte lätt att köra 60 minuter utan byte. I viss tog väl orken ut sin rätt, några av skarpskyttarna hördes muttra över att de tyckte att de inte hade skyttet riktigt inställt.
Några omdömen. Erik Cahp stod i mål (han är egentligen vänstersexa) och hade några riktigt maffiga räddningar i den högre akrobatiska skolan och tog bland annat en straff. Tobias Lindberg höll ordning på linjen både i försvar och anfall. Just och hård och oftast på rätt sida om det tillåtna. Den som fastnar i hans armar i försvaret kommer inte loss förrän anfallet är slut, ett mål. Martin Schappert är en annan av försvarskämparna. Också av kvalitet. Lite av en positiv överraskning för mig den här gången. Han fick även spela i anfallet, tackade för förtroendet och satte fyra baljor med eftertryck och precis utom räckhåll för målvakten. Daniel Lindholm också duktig försvarsspelare som i år har blommat ut i anfallet, sju mål, delar förstaplatsen i skytteligan på 36 mål, Med Felix Sjöstrand, åtta mål i den här matchen. Bergsäker på straffar och som ger en ny dimension åt ordet ”slitstark”. Svår att stoppa i genombrotten, sliter sig nästan alltid loss. David Nässén vänstersexa, bra i det han gör och förvaltade väl de chanser han fick, två mål. Sist men inte minst, Lucas Algesjö, högersexa med ett vasst skott och fart i genombrotten, sex mål. Hade en riktigt snygg platsväxling med Danne i matchens slutskede som ställde Sannadals försvar och Danne nätade.
Var det något som inte var bra, ja det måste det ha varit, eftersom Sannadal vann, men det har jag förträngt. Kan jag inte komma med konstruktiv kritik håller jag tyst. Jo visst, en sak till.
Domarna var bra, en milsvid skillnad mot de i Västerort.  Duktiga, få misstag, och höll en bra nivå i samklang med lagen, det var få protester. Ytterligare ett tecken på deras skicklighet var att de talade med spelarna, inte till eller förbi.
Nästa hemmamatch blir på sätt och vis borta. Söndag 9/12, kl 17.15 i Engelbrektshallen (OBS)  mot Tyresö Strand.
Och som vanligt. Matcher och spelprogram  spelschemat för säsongen 2018/2019 Och

några bilder, Klicka på dem för att se dem i ett större format!

Danne laddar, Felix håller koll

Någon försöker strypa Felix men det hjälper inte, blir mål ändå.

Martin bryter igenom och sätter ett av sina fyra mål. Lucas avvaktar eventuell retur

Rörigt i försvaret, Felix och Tobbe gör det svårt för Sannadal

Martin heltäckande på linjen


News powered by CuteNews - http://cutephp.com