Hellas - Sorunda 25 - 32 @ 16 Jan 2020

~~Tajt i försvaret. Jonte, Pontus (mv), Albin, Karl, Linus och Danne.

~~Ibland behövs två man för att stoppa Karl. Jack, Danne, Felix, Karl,

Matchen var tämligen jämn Hellas mest i ledningen men med ett eller annat mål. Laget har ett antal duktiga individualister, men fortfarande är känslan att man är lite för jäktade i anfallet. Försvaret var godkänt till i 45 minuter då Sorunda fick en utvisning. Man vann, med en man mindre, utvisningen med två mål, Hellas gjorde inget. Sedan släppte Hellas in Sorunda för nära och det mesta rasade.

~~Danne i närkamp. Danne laddar i muren, Karl och Felix är beredda på retur.

 

~~Minnesbilder.

Lucas och Karl hade ett riktigt läckert samspel i första halvlek på linjen där bollen elegant gick till Karl. Felix hade ett starkt skytte som vanligt, hittade luckorna i försvaret och satte 11 mål. I övrigt visuella bilder som ni ser.

.

Jonte höjer sig över mängden med sina skott

Domarinsatsen var i stort sett OK. Men kommentar blir det. Några av förutsättningar för en idrottsligt fin match är lyhördhet och respekt, både hos lagen och hos domarna. Det är så att respekt är något man förtjänar, inte något man kan kräva. Och man vinner det inte genom att tappa humöret och skrika åt spelare och lagledning. Och det blir heller ingen bra reklam för idrotten.

~~Spänstigt i hoppet, hade dock knappast blivit högre om han sträckt på benen. Albin, Karl, Danne och Carl C bevakar utrymmet. Jonathan i mål.

Hellas målskyttar:Felix 11(1), Danne 5, Lucas 2, Jonte 1, Erik C 1, Albin 1 Carl 1, Jack 1, Tobbe 1, Karl 1.

Nästa match LÖRDAG 1/2 kl 14.00 i Eriksdalshallen mot Miffe från Mantorp.


News powered by CuteNews - http://cutephp.com