Vilken Bragdmatch ! @ 03 Feb 2020

~~Hellas kom till start med fyra skyttar på skade- och sjuklistan. Danne, Felix, Fredrik och Jonte. Åtta man skulle försvara färgerna, Albin var visserligen omklädd, men ryggen krånglade. Johny Lindberg, tillbaka efter skada, spelade fyra minuter gjorde ett mål och gick sönder i knät. Och så var de bara sju.

Bilderna förstoras när man klickar på dem.

/

Karl spänstar och skjuter, Tobbe röjer.

~~Linus i luftstrid, Lucas i bakgrunden

Och som de spelade! En mer än helgjuten insats. De höll jämna steg med Miffe och ledde ett tag med tre mål. Miffe kom igen och 9-9 i halvtid. Efter tio minuter gjorde MIffe ett ryck och drog ifrån till 13-17. Johan tog Time Out och sedan var det stopp. För Miffe. Killarna kämpade av bara .. . Åtta mål på raken och även några skott i virket blev det innan Miffe kunde reducera på nytt.

När Miffe täckte högt sköt Hellas lågt. Tobbe, Carl (skymd), Karl.

Man sköt och hade härliga kombinationer, högljutt understödda av en tillrest hejaklack från Göteborg, kompisar till David. De var kanske ett tiotal men lät som hundratio. När Jonathan storspelade skanderade klacken: Väggen, Väggen, Väggen och det nya smeknamnet var satt.

Jonathan i mål, Karl, Linus och Erik försöker hålla Miffe utanför vår prickade linje.

Johan formade om laget för att minska effekten av skadelistan. Lucas fick gå in ett steg mot mitten och fick en friare roll, tackade för förtroendet och fick spela ut registret med målkalas som följd. David tog plats som högersexa. Karl alternerade mellan linjen och vänstermitt med imponerande skott.

Carl surrade runt i mitten och vänster som ett ettrigt bi, Erik bevakade vänsterkanten. Eller också passade Linus på när Miffes försvar slappnade och tryckte in mål i luckan som de släppte till.

 

Tobbe slet på linjen (båda) och när försvaret tröttnade på att bli blockerade fick han bollen och gjorde mål..

I det egna försvaret fungerade det igen och Miffe fick känna av de inte var välkomna innan för den prickade linjen, och kom de in så storspelade Jonathan. David, Tobbe och Karl.

Hellas tackar sina supportrar. Vi hoppas att vi snart får se dem igen, De är hjärtligt välkomna!

Johan Cahp tackar domarna som gjorde en bra insats. Konsekventa, höll en bra nivå och hade spelarnas öra vilket inte minst märktes på avspända och glada miner över hela planen och matchen..

Hellas målskyttar:Lucas 9(3) var som i födelsedagsform igen, Carl 4, Karl 4, David 2, Tobbe 2, Johny 1, Linus 1.

Man fattade inte hur Hellas orkade, men det gjorde de. Med bravur. En riktig kämpainsats och en suverän coachning. Vad månne det bli när det är fullt lag igen?.


News powered by CuteNews - http://cutephp.com