GH:s årsmöte @ 24 Feb 2020

~~Årets årsmöte förgylldes av Janne Falk som höll ett mycket intressant föredrag utifrån några av de människor ha intervjuat under sin långa tid som journalist på DN, och lite runt själva intervjuerna. 

 

Klicka på bilden om du vill se Janne i större format.


Det finns en rutin på årsmötena där Supporterfonden utgör ett väsentligt inslag. Man lottar ut penninglotter, dels bland samtliga medlemmar, dels bland de närvarande. Högsta vinsten bland alla medlemmar är på fem lotter och sedan i sjunkande antal.  Undertecknad vann en lott som i sin tur hade en vinst på 100 riksdaler. Totalt lottades 30 st penninglotter (skraplotter) ut. Dessutom är det vinstchans varje månad om man har samma slutsiffra (på sitt medlemsnummer) som de två sista siffrorna i Jokernumret (Lottodragningen) vid den första Jokerdragningen i månaden (första lördagen i månaden).
Så ett medlemskap i Supporterfonden kan bli en lönande historia, både för medlemmen och för Hellas klubbar. 300 kr är medlemsavgiften och man kan köpa till ytterligare andelar för 125;-/st, och då har man ytterligare en vinstchans i dragningarna. 
Här ytterligare några deltagarna på årsmötet.

 

 

 

Mer kommer i Hellasbladet nr 1/2020 som kommer runt 15 mars.

 

 

 

 


News powered by CuteNews - http://cutephp.com