Hellas segersvit bröts @ 27 Feb 2020

Här kommer en kort matchsammanfattning. Ínformationen har hämtats från lagledaren Johan Cahps utmärkta veckobrev.

Bilderna kommer från Gamla Helleners utsände fotograf.

~~Vår segersvit bröts av Sannadal. Matchen var jämn och tempot var högt. Hellas tog tidigt ledningen och höll den hela första halvleken, om än knappt mot slutet.

 
Lucas, Karl, Martin, Erik
Försvaret och skytte fungerade bra, medan Sannadal inte fick det riktigt att fungera.
 
Karl
 
Lucas bryter igenon, Danne och Karl avvaktar
Mot slutet av halvleken börjar det dock brista lite i skärpan. Men Hellas går till halvtidsvila med ett måls övervikt, 13-12.
I början av andra halvlek får Sannadal bättre ordning på försvarsspelet, Hellas brister i skärpa, gör några tekniska fel och Sannadal kan kontra, brett. Sannadal vinner de första tio minuterna med 5-1, en ledning som Hellas trots en gedigen kämpainsats inte kan ta igen helt.
 
Pontus i mål, Albin och Martin i försvaret
 

 

Jonathan i mål, Lucas, Danne och Karl på linjen
Målvaktsspelet, speciellt under denna period var utmärkt, stundtals ekvilibristiskt, Pontus och Jonathan turades om, och det hjälpte oss att ändå hålla sifforna nere.
Karl, Carl och Erik
Även i försvaret frekom en viss ekvilibritet. Men hela laget tog sig samman trots tröttheten, försvarsspelet höll ihop igen och det mesta började fungera.
Linus
,
~~Martin sätter ett av fyra mål. Karl på linjen

Några av killarna fick så rejäla smällar att man trodde att de spelat klart, men de bet ihop och kom igen. Totalbilden var bra även om vi inte nådde ända fram. Slutresultatet 26 – 29. En riktig kämpainsats var det.

Domarna har vi sett tidigare under serien, och deras insats var fortfarande väl godkänd, lugn, sansad och lyhörd och de hade också spelarnas öron.
Hellas målskyttar: Danne 9, Karl 5, Lucas 5, Martin 4, Carl 1, Erik 1, Jack 1.

Martin, Erik, Albin. Pontus (delvis skymd), Linus(7), Danne, Lucas(5), Jonathan, Carl (delvis skymd), Johan (delvis skymd) och Karl

 

 

 

 

 

 

 


News powered by CuteNews - http://cutephp.com