Fjärde vinsten av fem möjliga @ 07 Mar 2020

~~Matchen började bra och Hellas såg till att dra ifrån, även om man i mitten av halvleken började få för bråttom och tappade lite. En Time Out hjälper upp det hela igen och i halvtid hade man en ledning på 15-10.

 

Från första halvleken noterar vi bl.a. en snygg och alert crosspass över målgården från David till Jack vilken också resulterade.

 

 

David följde med ett eget mål någon minut senare.

 

 

Felix hittade luckorna i Extras försvar, det blev till slut 9 mål.
Hellas fortsätter spelet och har efter 12 minuter en ledning med 20-12. Sedan en ny schackningsperiod där inte gör mål på 8 minuter och Extra kommer i kapp till 20-17. Time Out och sedan blir det en ny skärpning.

 

 

Två mål av Tobbe och Linus drygar ut ledningen igen, till 22-17, så att Hellas håller avståndet.

Martin drygar ut till 23-19. Hans kluriga studsskott kom Extras målvakter aldrig riktigt underfund med, 5 mål totalt i matchen.

 

 

Hellas behåller greppet, mål av Karl

 

och John som visar sin spänst och ökar försprånget mer, Felix fastställer slutresultatet, med en hel sekund tillgodo, till 26-22.

Vi har två målvakter av hög klass, Idag fick Pontus visa sin förmåga, med utsökta räddningar. Hellas har haft och har flera spelare på skadelistan, men de som spelar, ibland på lite annorlunda positioner, visar att vi har en bra bredd.

Man jobbar framåt, och täpper till effektivt i försvaret och håller motståndarna utanför den prickade linjen. Här är det Carl och John som håller rent.

Albin visar sin räckvidd, höger arm håller första Extraspelaren på plats och vänster är beredd att greppa den andre.

 

Vi som gjorde det den här gången,trötta men glada. Snyggt Jobbat !
Främre raden: Linus, Carl, Pontus, David, Felix och Jonathan. Bakre raden: Johan, Martin, Albin, Karl, Tobbe, John, Jack, Erik och Samuel. 

Från skadelistan och annat förfall saknar vi, snarare än att de fattas, Fredrik och Johny med korsbandsskador, Christoffer, Lucas, Danne och Jonte.
Nästa match, 15/3 kl 18.00 mot Tyresö Strand, nästan ute i sjökanten i Slottshallen i Tyresö.


News powered by CuteNews - http://cutephp.com