Håll kontakten, tappa inte taget! @ 26 May 2017

~~Tiden i klubben skapar inte enbart vänner för stunden, utan oftare för livet. Men ibland tappar man kontakt, p.g.a. flyttar eller andra orsaker. Och då kan en återupptagen kontakt vara till stor glädje, se nedanstående från GH:aren 1984 nr 1 från Nisse Kling, Svensk Mästare i simning för Hellas, journalist, tidigare redaktör för Hellasbladet m.m.

 

Vi kan alla hjälpas åt. Med www.ratsit.se  eller www.hitta.se  (t.ex) går det numera lättare att hitta flyttade kamrater. Du kan åxå kolla med GH:s styrelse, vi brukar kunna hitta rätt bra när det gäller att leta rätta på våra gamla kamrater.
Det finns fina exempel i Hellas hur man fortfarande håller kontakt, ”(guld)gubbgänget i handboll är ett exempel som vi läser om då och då. Återträffarna för fri-idrottsveteranerna i Hellas är ett annat och vi har från säker källa hört att Hellas pologäng från 2000-talet, och 2014, har börjat satsa igen, (mellan gemensamma julbord), om än i en någon äldre årsklass, fastän de fortfarande kan betraktas som unga.
Hur är det i de övriga klubbarna, hör av er och berätta!


News powered by CuteNews - http://cutephp.com