GH-boulen torsdag 8/6 2017 på Hellasgården, en kort rapport @ 09 Jun 2017

~~Årets GH-boule.
Försiggick 8 juni på Hellasgården. Årets (överlägsne) segrare blev Classe Ström med sex poäng. Tvåa blev Björn Holmgren med två points och på delad tredjeplats Rolf Vikström och Lars-Gunnar Öberg. Vi minns också Rolfs tacktal till arrangemanget som han bevisade väl uppfyllde kraven på ett riktigt 3G-arrangemang, Det för första G:et står för Gott umgänge och trevlig gemenskap, det andra för Gott och välsmakande och det tredje är också inte minst väsentligt, Gratis.
Vid den efterföljande måltiden serverades bl.a. en ärtsoppa av god kvalitet. Den var långt ifrån den tunna produkt som en gång, på Lv6, av en sällsynt snål husmor serverades till en församling på flera hundra vrålhungriga repgubbar. Efter några minuter reser sig en av gubbarna och ropar med hög röst. -Grabbar, ni behöver inte leta efter Ärtan, jag har hittat Den! Berättat med eftertryck av Rolf.

~~På bilden finns några av deltagarna Jan Dahlin, Clas Ström, vid protokollet Barbro Thörnelöf, Peter Fernström, Lars-Gunnar Öberg och Rolf Vikström.
Ett utförligare reportage kommer, kanske, i Hellasbladet nr 3.
 


News powered by CuteNews - http://cutephp.com