GH-golfen onsdag 2017-08-16 på Viksbergs GK @ 17 Aug 2017

~~I går, onsdagen 16 augusti, samlades åtta välrenommerade idrottsmän och en utsänd fotograf på Viksbergs GK för att begå årets GH-golf. De välrenommerade voro Björn Andersson, tävlingens initiativtagare vilken som alltid stod för ett perfekt evenemang, Anders Björkman, Bengt-Göran (”Ferna”) Fernström, Peter Fernström, Mats Jutner, Jan Sjösten, Anders Ulfhielm och Bertil Wistam. Vädret var osäkert till en början men blev bättre allt eftersom och riktigt strålande vid eftersnacket  (det var också strålande) över ett prisbord och goda wraps.
Peter Fernström segrade på 34 poäng, det tredje bästa i tävlingens historia, förra året hade Ferna 37 poäng och Björne A 36 poäng. Tvåa var Janne Sjösten på 28 poäng, och sedan följde Björne Andersson och Anders Ulfhielm, båda på 26 poäng. Peter är därmed regerande GH-mästare i golf, åtminstone till nästa år.


Jättekul hade vi alla.


 Vi i GH tycker att det är roligt få återknyta med våra kompisar från lite yngre år. Senast i raden är Anders Björkman som var med i Hellas under 1960-talet och i början av 1970-talet och även var verksam ett tag i friidrottssektionens ungdomskommitté. Han hörde till dem som kom från Björksundsslingan i Bandhagen och där vi också kommer ihåg Jan Ljungkvist, Stefan Isaksson, Lars Wärnelid (Jansson), bl.a.

 

"Ferna", Anders U. Berra W

Mats J, Janne S. Anders B, Peter F

Ytterligare text och bilder kommer i Hellasbladets septembernummer
 

 


News powered by CuteNews - http://cutephp.com