VÄLKOMMEN

NYHETER !

Hellas vann över Västerort, rejält!

Vi som vann Bakre raden; Johan Cahp, Erik, Albin, Danne, Johny, Timmy, Fredrik, Anders Torén (matchledare, håller reda på spelare, domare och matchen), Främre raden: Tobbe, Felix, Carl, David, Pontus och Martin.

Klicka påbilderna för att se dem i större format!

Det är alltid roligt att skriva när det går bra. Och det gjorde det mot Västerort. Visserligen svängde det lite i första halvlek, men Hellas gick till ledning med 12-11. Sedan,

Johny, Pontus och Carl


Ja!, Västerort gjorde inte något mål förrän nästan åtta minuter in på andra halvleken. Då ledde Hellas redan med 20-11, och det var i praktiken avgjort. Och frågan var bara hur stor segern skulle bli. Det ska ju också nämnas att det var inte direkt seriens topplag vi mötte, men roligt var det, för oss.
Vi på läktaren hoppades länge att Hellas skulle göra dubbelt så många baljor som motståndarna, och det var nära.

Danne särar på två Västerortare, Pontus räddar, Johny täcker skott

Slutresultatet blev 37-19, miss med en på förhoppningen. Sista målet satte Martin med en sekund kvar, snacka om tidsprecision.

Straffkast av Felix

Glädjande att alla gjorde minst ett mål, ja utom Pontus, men han är ju målvakt och la sordin på motståndarnas målskyttar i stället. Två skott i planeten fick han, i den här matchen också. Jag tycker att det är ett oskick att skjuta så slarvigt, farligt spel, och att det borde åtminstone resultera i en utvisning.

Danne går för kontring, Pontus räddar och Tobbe röjer med ett omvänt livtag, Fredrik kontrollant

Målskyttarna: Johny Lindberg 8, Felix Sjöstrand och Fredrik Petersson 7 var, Daniel Lindholm 4, Erik Cahp 3, David Nässén och Albin Prior 2 var, Carl Cahp, Tobias Lindberg, Martin Schappert  och Timmy Åhlén 1 var.

Danne i orange skor, Albin skjuter (tyvärr övertramp) och Timmy kollar

Johny får anses vara matchens lirare, läste spelet utmärkt, hade ett antal brytningar och kontringsmål, maffiga distansskott, och inte bara en klippa i försvaret utan nästan en hel bergstopp. Felix bra som alltid med hårda och luriga skott. Fredrik lyste också med vassa skott i olika lägen. Försvaret starkt med Albin, Tobias och Danne, Timmy såg ofta till att de andra hann tillbaka genom att, lagom mycket, hålla kvar bollhållaren. Och det fina intrycket fullbordades av Erik, Carl, David och Martin som gjorde vad de skulle och lite till.
Lagen tackade varandra och vi tackar Hellas spelare och lagledare för en fin och underhållande match.

Fredrik lobbar, målvakten når inte (den här heller), Mål!

Detta var sista matchen för säsongen. Nu får killarna koppla av, från handbollen, ladda batterierna och kanske bygga lite mer styrka under sommaren. Och vi från läktaren ser fram mot att få se dem alla på nytt fram i oktober, när serien börjar igen.

Tajt på linjen, Fredrik (8) och Tobbe, Bollen vid handen på nummer 69, I bakgrunden Carl, Felix och Danne

Skrivet 2019-03-16 11:54 av Kjelle
Powered by CuteNews