VÄLKOMMEN

NYHETER !

Kommande aktiviteter i övriga Hellas och GH.

Visst har du lite tid över då och då, så varför inte ägna några timmar och beundra våra duktiga idrottare.

Lördag 18/5 kl.18.45 möter Hellas vattenpolo Järfälla i Järfällabadet i semifinalspelets match nr 2. Järfälla vann  knappt första matchen med 7-6 så Hellas har revansch att fordra. Killarna ser till att Hellas syns, du får se (förlåt Heja ska det vara) till så att vi hörs.

Onsdag 22/5 är det dags för de yngre att tävla i friidrott. Börjar 17.30 gör man och på Björknäs är man. Stockholmskampen heter tävlingen och Hellas möter ~Hanvikens SK/Österhaninge, Hammarby friidrott, Huddinge AIS, Mälarhöjdens IK. Grenar är ~Grenarna är slägga, 600m och 5x60m för födda 2006 och för födda 2007 tresteg, diskus och 5x60m. Samma sak här, Tjejerna och killarna syns och Du hörs. Läs mer på friidrotts hemsida www.hellasfriidrott.se

För oss och ni andra i Gamla Hellener som, åldersmässigt, inte riktigt färgar in i ovanstående grenar finns också alternativ:

Torsdagen den 13 juni går GH-boulen på Hellasgården. In-boulning från ca 17.30. Därefter vankas det traditionell torsdagsmiddag med varierande kost och tillbehör i klubblokalen. Förhandsanmälan är ett måste med tanke på käket, senast söndag 9/6 till Kjell eller Janne, e-post hittar du här bredvid under Styrelse - Stiftare.

Ni hörs och vi ses!

Skrivet 2019-05-16 13:40 av Kjelle
Powered by CuteNews