VÄLKOMMEN

NYHETER !

Briljant första halvlek bäddade för storseger mot Skogås/Länna

~~Sköndalshallen var den här lördagen hemmahall. Lagen följdes till en början åt i målprotokollet. Efter  15 minuter och 6-4 till Hellas tog Skogås/Länna time-out. Och sedan var det nog kört. I halvtid var ställningen 18-8 till Hellas. I andra halvlek slog man av på takten och Skogås bjöds in till dansen och vid matchslut stod det 33-21 till Hellas. Det ska för ordningens skull nämnas att Skogås inte hade fullt lag med avbytare.
Sett genom kameraobjektivet visade Hellas att ju fler av de ordinariespelarna som är med, desto mer svårslagna är de, förlåt, vi. Det fanns avbytare i alla positioner och vilket gav ett bättre spel. Man hade vidd på spel och på målskyttet. Kontringsspelet var framgångsrikt, speciellt i första halvlek. Både linjespringare och skyttar var snabba upp och det visade sig i målprotokollet. Notabelt är att samtliga som spelade gjorde mål, en bra bild på lagets bredd!
I likhet med matchen mot MP var matchen juste med få incidenter. Det enda var, i andra halvlek, en variant på den gotländska idrotten benkrok följt av en hamborunda på andra planhalvan som  gjorde att det hettade till ett tag med höjda röster både inom och mellan lagen. Det lugnade sig så småningom utom hos en av Skogåsledarna vars underkäke rörde sig flitigt och ofta ytterligare en stund.
Efter en lugn och sansad insats av domarna, de var utmärkta även i övrigt, slutade övningarna med underkäken även om det tog några minuter.
Nästa hemmamatch Söndag 24/11 kl 15.50 i Hjorthagshallen mot RP IF HK från Linköping. RP vann östgötaslättsderbyt mot Miffe (Mantorp) men förlorade mot Skogås.
Länk till spelprogram och tabell Div 3 Herrar Östra

Fler matchbilder

 

Jonathan Engblom sätter bollen i mål, inte i magen vilket det kan värka som.

 

 

Tobbe nätar, David Nässén avvaktar.

 

 

Felix Sjöstrand sliter sig loss. Övriga David Nässén, Tobias Lindberg och Carl Cahp

 

 

John Bielsten på väg att göra mål, Felix levererade.

 

 

Hellas har kontrat, snabbt, även om det ser som de stod i försvar. Snabbast var Erik Cahp, Albin Prior och Karl Ringkrans

 

 

Danne nätar, Albin ser på

 

 

Albin visar sin styrka som linjespringare och gör mål.

 

 

Linus Sjöblom vid bollen, Felix på språng.


Äras de som äras bör!
Ofta glömmer skribenten, slarvigt, bort de som sliter med laget på och vid sidan av planen.

Så här är en bild   med lagledaren Johan som sig bör i centrum.
 

 

 

Skrivet 2019-11-10 17:00 av Kjelle
Powered by CuteNews