VÄLKOMMEN

NYHETER !

Carl af Forselles sexa i höjd – på Senior SM

~~Gamla Hellener har åter anledning att lyfta på huvudbonaden och gratulera Carl af Forselles till en ny fin höjdhoppsframgång.

Vid senior-SM erövrade han en sjätteplats med fina 203. Hoppet var med rejält med luft och föranledde SVT:s expertkommentator Kajsa Bergqvist att utbrista i berömmande ordalag och avslutade med att "honom ska jag hålla ögonen öppna efter i resultatlistorna i fortsättningen". Detta med anledning av det fina resultatet, men också att Calle fortfarande är ungdom, har några år kvar till junioråldern och ytterligare några innan han blir senior. Till åldern vill säga, resultatmässigt är han redan där. Hans sista hopp på 206, i och för sig rev han, var inte heller oävet.

Om du inte har sett hans tävling, titta på SVTPLAY utsändning SM i friidrott, fredag och bläddra fram till runt 1 timme och 34- 35 minuter så får du se hans 203-hopp. Det tål att tittas på, om och om igen.

Och på söndagen (klockan är nu 13:51) har jag nyss följt på SVTplay att han följde upp med en sjundeplats i tresteg (bara för att lära ...) på samma resultat som sexan, 14.93, nytt pers!.

SVTplay friidrotts-SM, söndag.

~~En blomma även till Calles föräldrar och till Hellas chefstränare, Jeanette Stensson, som alla starkt bidrar till Calles framgångar.


Grattis Calle!
 

Skrivet 27 Aug 2017 av Kjelle
Powered by CuteNews