VÄLKOMMEN

NYHETER !

Säsongsavslutning för handbollsherrarna!

​Torsdagen den 22 mars spelade Hellas sista seriematchen för säsongen mot Sorunda IF. Skulle Hellasgrabbarna lyckas slå redan klara seriesegrarna borta i Sunnerbyhallen?

GH hade sin utsände reporter på plats.
Det var en speciell match för hemmalaget då två spelare mist var sin nära anhörig i cancer. Sorunda IF hade beslutat att inträde skulle tas och att behållningen oavkortat skulle gå till Cancerfonden.

Matchen började därför ganska avslaget och båda lagen verkade tagna av den dystra stämningen i hallen. Spelet böljade fram och tillbaka med en hel del missade skott och hafsigt spel. Vartefter matchen gick blev det lite hetsigare och nervigare på plan. Matchen svängde fram och tillbaka där vardera laget ledde med som mest tre bollar. Mot slutet av matchen då Hellas ledde med tre mål och bara 2 minuter kvar. Trodde vi att segern var säkrad. Två utvisningar gjorde dock att det blev onödigt nervöst, men segern kunde ändå bärgas efter att Sorunda sköt i ribban med 15 sekunder kvar.

 

Segern skrevs till 27-26 och det hela avslutades med att den fulltaliga publiken hyllade seriesegrarna och hellasgrabbarna fick ta emot sina bronsmedaljer.

Skrivet 24 Mar 2018 av admin
Powered by CuteNews